Міністр фінансів України Сергій Марченко заявив, що відставка глави Нацбанку Якова Смолія ніяк не вплине на курс долара і він не буде по 40 та 50 гривень, як прогнозували деякі експерти.

Про таке він розповів у політичному шоу "Право на владу", яке транслюють на телеканалі "1+1".

Варто зауважити, що 1 липня голова Національного банку Яків Смолій написав та подав на ім’я президента Володимира Зеленського заяву про відставку через нібито "систематичний політичний тиск".

Фото зі студії

Наразі ж на це відреагував і міністр Марченко, який заспокоїв українців та запевнив, що курс долара залишиться стабільним.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Сьогодні паніка закінчилася, завтра долар буде стабільний. Немає жодних підстав вважати, що зміна будь-кого може впливати на зміну курсу долара. Залишилися професіонали – Нацбанк незалежний. Очікуйте нового керівника Нацбанку, адже президент наразі вже активно проводить консультації", - сказав він.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, квіткові подарунки нардепів розлютили українців – це "абсолютний жах", - Анатолій Матіос.

Як повідомляв Знай.uа у Мілованова був конфлікт із Зеленським через гумор і Кварталу-95.

Знай.uа писав, Шуфрич вимагає скасувати заборону на "георгіївську стрічку" - законопроєкт уже в Раді