Поліцейські скандали в Україні, на жаль, трапляються регулярно. Тільки в цьому році був жах в Кагарлику, здирство в Миколаєві, ще кілька великих справ. Одначе, яка кількість інцидентів ще залишилася невідомою? Українці втомилися від поліцейського свавілля, і петиція на сайті КМДА від користувача Анатолія Лейко виглядає криком душі.

Петиція, скріншоти

Анатолій запропонував запровадити в Києві і по всій Україні почесну нагороду “Гопник в погонах”. За словами автора петиції, її необхідно присвоювати поліцейським, що “прославилися” на всю Україну корупцією, здирництвом, “віджимом” власності та інших видах перевищення службових повноважень.

Очевидно, Анатолій також став жертвою поліцейського свавілля, але його історія не стала публічною. Яке ще кількість українців зіткнулися зі свавіллям – ми про це ніколи не дізнаємося. Правоохоронні органи потребують реформи, але поки їх немає. Оскільки “видатних корупціонерів” не садять, то може їм хоча б премію давати, щоб стримати апетити?

Але є і такі поліцейські, якими хочеться пишатися. Так, наприклад, раніше Знай.uа писав про дівчину-поліцейську, яка віддала своє волосся на перуку онкохворій дівчинці.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Також ми писали, що українські копи "Прогавили" бази даних - клан шахраїв спустошив кишені громадян на сотні тисяч.

Крім того, портал Знай.uа повідомляв, що в Національній поліції поскаржилися, що не можуть штрафувати евробляхи - "досі немає доступу".