Як відомо, 4 липня в Одеську область з робочим візитом прибув глава держави Володимир Зеленський. Одне з питань, яке обговорюватиметься - робота нічних клубів у період карантину. В цьому вирішили розібратися журналісти КП.

Одеса, фото: Знай.ua

Відпочиваючі в Одесі вирішили не сумувати в розпал літа та розбавити карантин нічними клубами.

У свою чергу, нічні клуби організували різноманітну програму. Зокрема, там будуть виступати Макс Барських, Maruv, Монатік, Настя Каменських, Сергій Міхалок і Ян Халіб. І недоліку в охочих відпочити після півроку "тиші" немає.

Багатолюдні дискотеки одразу ж привернули увагу громадськості. Якщо раніше Одеса "пасла задніх" за кількістю хворих COVID-19, то тепер почала різкими стрибками наздоганяти більш неблагополучні регіони.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Також в місті були помічені кілометрові затори на трасах, що ведуть до узбережжя, і натовп на пляжі та в нічних клубах. Про дистанції мови не йде. Українці вже перестали замислюватися про те, чим загрожує коронавірус їх здоров'ю.

До того ж, інтерес відвідувачів привертають за допомогою популярних артистів, які не ігнорують відкриті клуби на узбережжі.

Одеса, фото: Знай.ua

Промовчати, побачивши враз змінену статистику захворюваності після одеських дискотек, не зміг і український лідер Володимир Зеленський з прем'єр-міністром. Від останнього надійшла пропозиція обмежити роботу нічних клубів. Однак, клуби продовжують працювати в звичайному режимі.

Ніякої дистанції та масок в місцях відпочинку не спостерігається. Захист від коронавірусу на вході лише для виду, якщо раптом на горизонті з'явиться коп. Потім вся тусовка знімає маски та впритул один до одного танцює під музику.

На концерт в суботу, 4 липня, можна було потрапити за 250 гривень біля бару або 3000 за місця на дивані. Також в клубі виступив The Limba з Казахстану.

Наголошується, що на багато липневих заходів квитки практично повністю розкуплено. Найскладніше потрапити на Макса Барських 10 липня, хоча втиснутися ще можна – за 12-14 000 гривень. Або – біля бару за 700 гривень. Очевидно, що доведеться стояти один на одному. На Сергія Міхалка попит ненабагато менше – залишається пара квитків в комфортних місцях за 4-6 тисяч. Або біля бару – за 400 гривень.

Одеса, фото: Знай.ua

До того ж, працівники клубів геть забули про дотримання карантинних заходів. Більш того, маски та рукавички зовсім не обов'язкові.

"Відпочинок у нас стандартний – все, як було раніше. Звичайно, масковий режим у нас дотримується", - відповіла на дзвінок журналістів КП співробітниця клубу "Ітака".

Також журналісти з'ясували, що ніякої гарантії відірватися на концерті Барських немає.

Схожа ситуація у ще одному популярному клубі "Ібіца" на узбережжі.

"У нас маски і рукавички є на вході, кожен може взяти. Берете на вході маску, надягаєте – і заходьте. Але це не обов'язково – на ваш розсуд. А весь персонал у нас в масках і рукавичках", - сказала співробітниця закладу журналістам КП.

Загалом, враховуючи настрій співробітників клубів – "вечіркам – бути!" і можна брати квитки.

Одеса, фото: Знай.ua

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що 5 липня в Україні відзначають День Військово-Морських Сил Збройних Сил та День працівників морського та річкового флоту.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Володимир Зеленський весело хлюпоче в Одесі.

Також "Знай.ua" писав, що українцям показали графік робочої поїздки Зеленського до Одеси.