Стало відомо, яким буде курс іноземних валют за даними Національного банку України (НБУ) у понеділок, 6 липня. Так, офіційний курс гривні до долара США на рівні 27,17 грн/дол., тобто гривня після двох днів падіння зміцнилась до долара на 1 копійку порівняно з попереднім показником.

У порівнянні з показниками у п'ятницю, 3 липня, гривня трохи зміцніла в своїх позиціях, її показник – 27,17 за долар. Про це повідомляє прес-служба офіційного регулятора.

Курс валют НБУ на 6 липня

Офіційні курси валют встановлені на такому рівні:

- 1 долар США – 27,1716 гривень;

- 1 євро – 30,5069 гривень;

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Таким чином, курс долара став дешевше на одну копійку. При цьому євро збільшився в ціні на 15 копійок.

Обмін валют, скріншот з відео
Обмін валют, скріншот з відео

На міжбанківському валютному ринку України на 16:00 котирування гривні до долара встановились на рівні 27,12/27,15 грн/дол., до євро - 30,46/30,49 грн/євро.

Варто нагадати, що Національний банк України на п'ятницю, 3 липня, встановив офіційний курс гривні до долара США на рівні 27,18 грн/дол., тобто гривня другий день поспіль на тлі новин про відставку голови НБУ Якова Смолія ослабла до долара - цього разу на 41 копійку порівняно з попереднім показником.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, курс не менше 30 грн: як відставка Смолія позначиться на житті українців.

Знай.uа писав, главу Нацбанку Якова Смолія відправили у відставку.