Зіпсовані продукти із нормальним терміном придатності продавали українцям у Харкові в АТБ. Солодкі сирочки від цвілі і плісняви остаточно зіпсували враження про якість продукції.

Про це повідомляє Telegram-канал "Народный ревизор", який розміщує скарги українців.

АТБ, фото: Телеграм / Народний ревізор
АТБ, фото: Телеграм / Народний ревізор

АТБ, фото: Телеграм / Народний ревізор
АТБ, фото: Телеграм / Народний ревізор

"Солодкість з цвіллю. Сирок в шоколадній глазурі майже місяць лежав на вітрині перед тим, як його купили. Терміни придатності були в нормі, але вміст - вже давно ні. Висновок: або холодильник погано працює, або терміни чарівним чином перебиваються. #Харків, "АТБ" на Гвардійців-Широницев, 33", - стверджує незадоволений споживач.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

На фото, прикріпленому до публікації, можна побачити, що у лотки зі свіжою малиною подосипали давньої, не викидати ж старе добро.

Така собі пропозиція "на дурня", адже кожен покупець, який себе поважає, не купить цвіль під жодним приводом. І взагалі, це неповага до своїх клієнтів продавати за гроші зіпсовані продукти - це лише псує репутацію закладу.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Обсервація чи в'язниця – українці показали, в яких страшних умовах їм пропонують провести двотижневий карантин.

Як повідомляв портал Знай.ua, Насолодилась кавою і заодно перекусила - українка придбала улюблений напій з "шматком м’яса".

Також Знай.ua писав, Свинячі крильця по-українськи - покупець найшов у ковбасі купу перемеленого пір'я.