На Донбасі російські окупанти влаштовують масштабні гуляння, які призводять до кривавих бійок серед самих бойовиків, а також вживають наркотики та гублять власну зброю.

Про це повідомили на офіційній Facebook-сторінці операції Об'єднаних сил.

"В підрозділах окупаційних військ РФ дуже низький морально-психологічний стан. Все частіше зустрічаються випадки вживання алкоголю та наркотиків. Так, знаходячись в стані алкогольного сп’яніння військовослужбовці гублять свою штатну зброю, влаштовують масові бійки в яких є загиблі та поранені", - йдеться в повідомленні.

Військові, фото: Міноборони
Військові, фото: Міноборони

Окрім цього, як відзначається, за підтвердженими даними розвідки, всього за минулий тиждень українські герої відправили на той світ 13 окупантів, а також є 15 осіб – поранили та травмували. Також воїни знищили один автоматичний станковий гранатомет противника, пост радіоелектронної розвідки, окремий вузол зв’язку і автомобіль УРАЛ.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Командування підрозділів незаконної окупаційної влади стурбоване комплектацією своїх полків та бригад особовим складом. Адже кількість бажаючих, які приїжджають воювати за псевдореспубліки з РФ зменшується", - наголошується в повідомленні.

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Путін готує удар по Україні з анексованого Криму - глава ВМС стривожив прогнозом

Як повідомляв Знай. ua, троє загинуло, інших поранено: бойовики накрили захисників Донбасу снайперським вогнем

Також Знай. ua писав, українські герої розбомбили російську базу та звільнили частину Донбасу – "Доставляли багато клопоту"