У Євросоюзі розглядають три можливі варіанти термінів відкриття кордонів. При найкращому сценарії кордони відкриють вже у вересні цього року, середньому – в кінці року, а при песимістичному сценарії – в 2021 році. Про це розповів виконавчий директор прикордонного агентства ЄС Frontex Фабріс Леджери.

"У нас є три сценарії. По першому ЄС Frontex будуть здатні повернутися до нормального охорони кордонів у вересні. По другому, ми зможемо зробити це лише в кінці поточного року. По найменш оптимістичним сценарієм, протягом 2021 року ми все ще будемо змушені мати справу з наслідками пандемії та визначеними обмеженнями на подорожі", - зазначив глава прикордонного агентства ЄС.

Літаки МАУ, скріншот: YouTube
Літаки МАУ, скріншот: YouTube

Разом з тим, Frontex має намір розширити мережу зв'язку з третіми країнами. Зокрема, агентство направить офіцера зв'язку в Україну - в рамках виконання регіональної мандата стосовно країн Східного партнерства.

Тим часом артистка розповіла про усі нові нюанси авіаперельотів, адже у зв'язку з карантином запровадили ще кілька ключових правил безпеки. Варто зазначити, що нещодавно Олександра і Дмитро літали в сонячну Одесу на честь 37-річчя телеведучого.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

" Температура. Доведеться звикнути до того, що під час подорожі вам будуть її вимірювати мінімум 4-5 разів - на вході в аеропорт, при проходженні контролю, перед гейтом, на трапі і по прильоту. Якщо вона підвищена - мають право не впускати вас. Встановлені навіть спеціальні системи сканування температури", - пише дівчина.⠀

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, дружина Комарова з "Світу навиворіт" видала, до чого готуватися в аеропортах.

Як повідомляв Знай. ua, All inclusive в Туреччині повернувся, українцям показали нові ціни та умови улюбленого курорту.

Також Знай. ua писав, що що чекає перших українських туристів, що прибули на відпочинок до Туреччини.