Ощадбанк на початку карантину продовжив дію банківських карт. Але у зв'язку з його продовженням поміняти карту зараз у відділеннях банку — досить клопітка справа. На гарячій лінії Ощадбанку розповіли, як бути українцям, чиї карти прострочені.

Термін дії прострочених карт продовжено до вересня. Правда в Ощадбанку попередили, що якщо є необхідність зняти гроші з карти, краще зробити це в "рідному" банкоматі, оскільки не всі українські банки перейшли на продовження карт. При оплаті товарів в магазині, також краще скористатися терміналом Ощадбанку, пише RIA-M.

Черга у банку, скріншот: YouTube
Черга у банку, скріншот: YouTube

Також зазначається, що у будь-якому разі прострочену карту можна поміняти. Щоб не оббивати пороги банку, можна зареєструватися на гарячій лінії на конкретний час. У менеджера гарячої лінії також потрібно уточнити, в якому відділенні та за якою адресою буде знаходитися нова карта. Потім досить прийти в призначений час в потрібне відділення Ощадбанку і повідомити, що ви зареєструвалися на гарячій лінії.

Дзвінки на гарячу лінію Ощадбанку 0 800 210 800 з мобільних та стаціонарних телефонів України можна здійснювати безкоштовно.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Черга в банку, скріншот: YouTube
Черга в банку, скріншот: YouTube

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, зростання цін, курс долара та інше — що найбільше непокоїть українців, результати опитування

Як повідомляв портал "Знай.ua", як змінити виборчу адресу онлайн — документи, терміни, інструкція

Також "Знай.ua" писав, заробітчан у Польщі чекає ізоляція — відновлено карантин для пасажирів авіарейсів з України