На Полтавщині підірвали машину інкасаторів "Укрпошти". Слідчо-оперативні дії проводяться в посиленому режимі. Про це повідомляє Телеграм-канал "PavlovskyNEWS".

Подія трапилася біля с. Тишки Лубенського району. Там невідомі підірвали "ГАЗель", поранили двох охоронців, вкрали 2,5 млн гривень і табельний пістолет.

Фото: PavlovskyNEWS
Фото: PavlovskyNEWS

Журналісту телеграм-каналу у пресслужбі поліції Полтавської області повідомили, що машина могла бути як замінованою заздалегідь, так і підірваною з допомогою зброї. Більш точно про це стане відомо в ході слідства.

За словами співробітників правоохоронних органів, по всій Полтавській області поліція працює в посиленому режимі. Проводиться огляд автомобілів на дорогах, що призвело до величезних заторів на дорогах. Проте, підозрюваних наразі встановити не вдалося.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Також у поліції зазначили, що за фактом злочину грабіжникам інкримінують статтю 15 частиною 2 п. 6 ст. 115 (замах на вбивство) і частини 4 статті 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Їм загрожує від 10 до 15 років за ґратами, або довічне ув'язнення.

Фото: PavlovskyNEWS
Фото: PavlovskyNEWS

Скріншот: PavlovskyNEWS
Скріншот: PavlovskyNEWS

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, зростання цін, курс долара та інше — що найбільше непокоїть українців, результати опитування

Як повідомляв портал "Знай.ua", як змінити виборчу адресу онлайн — документи, терміни, інструкція

Також "Знай.ua" писав, заробітчан у Польщі чекає ізоляція — відновлено карантин для пасажирів авіарейсів з України