На Луганщині другу добу палає масштабна пожежа, почалась евакуація людей

На Луганщині біля Сєвєродонецька вже другу добу палає ліс, пожежа підійшла впритул до житлових будинків двох населених пунктів - Вовче і Смоляниново Новоайдарського район. Почалася евакуація людей.

лісова пожежа на Луганщині, фото:  ДСНС
лісова пожежа на Луганщині, фото: ДСНС

У Польщі підпалили будинок з українськими заробітчанами, горіло кілька годин

У Польщі підпалили хостел з українськими заробітчанами. На момент пожежі в хостелі перебувало 12 осіб, більшість з яких – українці. Всім вдалося вчасно помітити загоряння і покинути будівлю. Постраждалих немає.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Пожежа в хостелі в Польщі, фото: Twitter Marek Medela
Пожежа в хостелі в Польщі, фото: Twitter Marek Medela

Українські АЗС різко підняли ціни: скільки доведеться віддати за літр палива

За минулі вихідні українські АЗС різко підняли ціни на автомобільне паливо, мова йде про період з 3-го по 6-е липня. Середня вартість бензину і дизельного палива зросла на 40-50 коп/літр.

Українцям можуть дозволити виходити на пенсію раніше: кого запишуть в щасливчики

Громадяни України зможуть виходити на пенсію раніше терміну, тобто до 60 років. Така можливість з'явиться в 2028 році по завершенню пенсійної реформи щодо збільшення страхового стажу. Починаючи з того моменту всі українці зі стажем 40 років зможуть вийти на заслужений відпочинок до настання 60 років.

Пенсіонери
Пенсіонери

Українські регіони підуть під воду - рятувальники попередили про найстрашніше, кому радять приготуватися

У вівторок, 7 липня, у деяких областях України різко погіршиться погода. Українські рятувальники оголосили штормове попередження по Півночі, Центру і частини південних областей. А в Укргідрометцентрі заявили, що на Заході країни знову підніметься рівень води.

Потоп, скріншот: YouTube
Потоп, скріншот: YouTube