У понеділок, 6 червня, відбулася чергова сесія Зовнішнього незалежного тестування для випускників. Майбутні абітурієнти складали іспит на знання іноземних мов. Центр зовнішнього оцінювання опублікував результати тестів, тому кожен чоловік, який здавав ЗНО, зможе звіритися з відповідями, і дізнатися свої помилки.

ЗНО, скріншот: YouTube
ЗНО, скріншот: YouTube

Для того щоб переглянути результати, необхідно увійти в особистий кабінет на сайті Центру оцінювання якості освіти, і перейти в розділ “Відповіді”. Далі вам потрібно вибрати свій варіант, і ви зможете побачити повний блок питань з правильними відповідями на них.

Максимальна кількість балів, які можна набрати за тестування на знання мов – 72. Інші бали можна отримати, написавши твір на задану тему. Результати тестування кожного учня будуть відомі вже найближчим часом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, під Чернівцями школяр обчистив немічну пенсіонерку - стало нудно на карантині.

Як повідомляв Знай.uа, осатанілий франківчанин проштрикнув ножем пенсіонера - прямо в серце.

Знай.uа писав, більше 5 мільярдів: які пенсії у липні отримають українці.