Ближче до вихідних по всій Україні знову встановиться нестерпна спека. Але позамежні градуси протримаються недовго, адже наступний тиждень буде прохолодним. Такий прогноз склали синоптики Українського гідрометцентру Наталка Діденко.

За даними Діденко в соцмережі Facebook, свіже повітря пануватиме в Україні в четвер, 9 липня. Але в наступні дні стовпчики термометрів поповзуть вгору. Стовпчики термометра покажуть +20 +26, а на Півдні, Сході та Дніпропетровщині – +26 +29 градусів.

"Дощі, переважно невеликі, можливі у четвер на Заході і Півночі України, а також у Вінницькій, місцями грози. На Півдні, Сході та в більшості центральних областей буде суха сонячна погода", - зазначила синоптик.

У Києві в четвер очікується невеликий дощ, мінлива хмарність. Температура повітря буде в межах +23 +24 градусів. На вихідних у столиці – +28+31 градус. Вже у вівторок комфортні градуси повернуться.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Свіже повітря, яке прорвалося в Україну, погостює й завтра, 9-го липня. Температура повітря впродовж дня очікується в...

Geplaatst door Наталка Діденко op Woensdag 8 juli 2020

Синоптики Укргідрометцентру розповіли, що спекотна погода повернеться у суботу, 11 липня. Найвищі градуси прогнозуються на Півдні та Сході України – +29 +33 градусаю При цьому на Півночі і в Центрі буде +29+31, а на Заході +23+28 градусів.

погода на 11 липня, скріншот з сайту Укргідрометцентр

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Як повідомляв портал Знай.uа, у серпні прийде справжня літня погода з гарячими температурами. Такий прогноз погоди на це літо склав народний синоптик Леонід Горбань.

Також портал Знай.uа писав, коли літо "пектиме" по повній – синоптик назвав найспекотніший місяць 2020 року.