У Полтаві студентка під час проходження практики в одній з піцерій зафіксувала на відео антисанітарію закладу. Дівчина звернулася в Держпродспоживслужбу, яка виявила порушення.

Виявилося, що відвідувачів у "Домашній кулінарії" годували простроченими продуктами, які готували в антисанітарних умовах. В результаті перевірки були виявлені наступні порушення: не придатний посуд, небезпечні умови приготування їжі. Піцерію тимчасово закрили, а з закладу вилучили близько 30 кілограмів прострочення.

В полтавському кафе продавали прострочену їжу

😳 В полтавському кафе продавали прострочену їжу 😓 У полтавській піцерії "Домашня кулінарія" Держпродспоживслужба виявила порушення. Прострочені продукти готували в антисанітарійних умовах. Продукція була небезпечна для вживання людьми, повідомляють в Головне управління Держпродспоживслужби в Полтавській області. 🤢 Заклад перевірили 4 липня. Там виявили такі порушення: непридатний посуд, небезпечні умови приготування їжі. У результаті піцерію тимчасово закрили. А із закладу вилучили близько 30 кілограмів зіпсованих продуктів.

Geplaatst door Суспільне Полтава op Zondag 5 juli 2020

"Я пропрацювала там два тижні. Потім прислала відео класному керівнику і запитала, що робити, я в таких умовах не працюватиму. Вона відповіла, що у неї відпустка і сказала, щоб в її особистий час не турбували. Тоді я була поруч з технікумом і пішла до директора. Він сказав не показувати йому відео, у мене є запис. Також сказав забирати документи, якщо ця база практики мені не підходить", - описала ситуацію студентка Аліна Нащинська.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, жителі Вінниці, скориставшись послугами популярної в місті піцерії, залишають негативні відгуки про якість обслуговування та їжі.

Як повідомляв портал Знай.uа, чоловіку принесли піцу зі свастикою, сім'я отетеріла.

Також портал Знай.uа писав, що під Києвом популярна піцерія обізвала українців улюбленою лайкою Путіна.