У четвер, 9 липня, в окремих регіонах нашої країни зростуть продажі зігріваючих напоїв. Погода буде досить прохолодною. Про це повідомляє синоптик Наталка Діденко. Метеоролог прогнозує, що в більшості регіонів України стовпчики термометрів покажуть 20-26 градусів тепла. При цьому буде досить сильний вітер, з-за чого краще одягатися тепліше. Лимонад будуть пити тільки на південних курортах і в східних степах, але і там спека трохи спаде – до +26...+29 градусів.

погода в Україні, фото pxhere
погода в Україні, фото pxhere

Погода в більшості регіонів країни буде хмарною, але інтенсивних опадів не очікується. Є ймовірність короткочасних дощів у західних і північних областях. Атмосферний фронт також зайде і у Вінницьку область. Місцями в цих регіонах можуть пройти грози. На сході і півдні опадів не очікується зовсім, тут люди зможуть порадіти ясному сонечку.

Жителям столиці варто прихопити парасольки. Незважаючи на сонячну погоду, місцями можуть пройти короткочасні дощі. Повітря також буде досить свіжим – градусники покажуть 23-24 градуси вище нуля.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Нагадаємо, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Як повідомляв портал Знай.uа, у серпні прийде справжня літня погода з гарячими температурами. Такий прогноз погоди на це літо склав народний синоптик Леонід Горбань.