Кабмін прийняв рішення знову посилити карантин в Україні. На такі заходи довелося піти через зростання захворюваності COVID-19. Обмеження торкнуться, в першу чергу, закладів, де можливе велике скупчення людей. В особливості, театри, кінотеатри, заклади культури та нічні клуби зможуть працювати лише до 23:00.

Ця ініціатива виходила від глави Міністерства культури Олександра Ткаченка. Спочатку мова йшла про роботу всіх закладів лише до 22:00, але МВС запропонувало збільшити час до 23:00.

Нічні клуби, фото: youtube
Нічні клуби, фото: youtube

Ткаченко зазначив, що обмеження були введені з-за проблем з реалізацією карантинних обмежень в культурних установах. З нічними клубами ситуація особливо гостро, оскільки тут збираються юрби, і контролювати їх украй складно. В інших культурних закладах проводиться розсадження в шаховому порядку.

Разом з тим, Кабмін не став накладати обмеження на роботу ресторанів, які пропонують людям їжу на винос.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Нагадаємо, школярів більше не будуть навчати так, як раніше що зміниться в українській освіті з 1 вересня

Як повідомляв портал "Знай.uа" , чотири курортні країни відкривають кордони для туристів де зможуть відпочити українці влітку

Також Знай.ua" писав, Європа оновила список країн, яким відкриють кордони чого чекати українцям з 1 липня. ЄС рекомендував список країн, для яких відкриє кордони з липня.