Окупація Криму призводить до катастрофічних наслідків. Після анексії півострова, уряд України прийняв рішення перекрити канал, по якому на територію Криму подавалася вода з Дніпра.

Зараз півострів відчуває критичну нестачу води. Ситуація загострилася до межі, передає видання "Сегодня".

Річки, прісноводні озера й спеціалізовані водосховища в Криму стрімко міліють і висихають.

Засуха в окупованому Криму, фото Zik.ua

Навіть “глава” окупаційної “адміністрації” півострова Сергій Аксьонов визнав, що з водою в Криму важко. Проблему намагаються вирішити за допомогою спеціального літака, який викликає дощ із хмар.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

При виявленні грозового фронту над окупованою територією, цей літак буде проводити обстріл хмар, та викликати дощ. Обійдеться це “задоволення” у 50 млн рублів.

Також зрадник Аксьонов визнав, що це літо виявилося самим посушливим за останні 150 років. З-за цього довелося перевести цілий ряд міст і селищ на режим подачі води за графіком.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, школярів більше не будуть навчати так, як раніше що зміниться в українській освіті з 1 вересня

Як повідомляв портал "Знай.uа", пробиралися в Європу під покровом ночі на кордоні з Польщею затримали групу нелегальних мігрантів

Також Знай.uа" писав, Європа оновила список країн, яким відкриють кордони чого чекати українцям.