Останнім часом в Україні співробітники Національної поліції стали частіше знаходити так звані "автомоблі-двійники" на дорогах. Так, буквально днями копи виявили чергове подібне авто.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби Національної поліції України в мережі Facebook.

Копи розповіли, що нещодавно до патрульної поліції звернулася мешканка Білої Церкви. На її адресу надійшло 6 адміністративних матеріалів про порушення швидкісного режиму в Києві. Хоча вона пересувається на власному позашляховику Range Rover вулицями Білої Церкви і до столиці не їздила.

"Авто-двійники" в Україні, фото: Нацполіція // Facebook
"Авто-двійники" в Україні, фото: Нацполіція // Facebook

"Авто-двійники" в Україні, фото: Нацполіція // Facebook
"Авто-двійники" в Україні, фото: Нацполіція // Facebook

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Інспектори відділу розшуку та обробки матеріалів ДТП знайшли ідентичний автомобіль Range Rover у Вишневому, який має той же колір і аналогічний державний номерний знак, що і у заявниці.

"За кермом перебував чоловік, який повідомив, що документів на транспортний засіб не має, а номери кузова авто не відповідали базам даних. На порушника патрульні склали адміністративні матеріали за керування транспортним засобом без документів і державного номерного знака. Надалі цією справою займатимуться слідчі", - йдеться в повідомленні.

фото: Національна поліція
фото: Національна поліція

Також варто нагадати нашим читачам, що в Києві затримали небезпечну злочинницю. Про це повідомляє Національна поліція. Вдома у жінки було виявлено велику кількість наркотичних психотропних препаратів, а також бойову зброю, на яку у затриманої не було належних документів.

В результаті операції, проведеної співробітниками управління поліції Дарницького району, було затримано жінку, яка підозрюється у збуті наркотичних психотропних препаратів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, під Львовом озвірілий Отелло прострілив ногу дружині-красуні - щоб "не гуляла".

Як повідомляв Знай.uа у Харкові схопили сутенерку, яка вербувала українок в секс-рабство - обіцяла "красиве" життя.

Знай.uа писав, у Києві приятелі чоловікові перерізали горло і добили під колесами машин - звіряче вбивство приголомшило України.