Нещодавно введена в Києві і області система автоматичної фіксації перевищення швидкості на дорогах навчилася виявляти автомобілі-двійники з аналогічними номерами, власники яких підробляють свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу.

Про подібну ситуацію повідомив перший заступник Департаменту патрульної поліції, капітан поліції Олексій Білошицький на своїй сторінці в Facebook.

"Сьогодні патрульні поліцейські знайшли це авто у Білій Церкві. Під час перевірки документів виявлені ознаки підробки свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу, а саме: реєстраційний документ виготовлений в кустарних умовах та не відповідає жодному зразку на території України. Автомобіль та водія затримали. Працює СОГ", - написав він.

Автофіксація ПДР, скріншот: YouTube
Автофіксація ПДР, скріншот: YouTube

Білошицький також зазначив, що система автоматичної фіксації – це додатковий інструментарій для виявлення такого виду правопорушень.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Такі автомобілі будуть потрапляти в орієнтування і будуть виявлятися! Незабаром камер стане більше – буде ще краще", - додав капітан поліції.

Додаткові позитиви від автофіксації, або бій двійникам! Коротко про суть: система автоматичної фіксації фіксує...

Geplaatst door Олексій Білошицький op Donderdag 25 juni 2020

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, листи автофіксації порушень ПДР відправляються колишнім власникам – як не платити штраф за іншого.

Як повідомляв портал Знай.uа, українським водіям запропонували альтернативу відеофіксації порушень ПДР.

Також портал Знай.uа писав, що в Європі виписаний найбільший у світі штраф за перевищення швидкості – покатався на мільйон.