Зеленський з сім'єю поселився на державній дачі в Конча-Заспу, хоча сам раніше говорив, що там повинні жити діти і проводитися екскурсії.

Президент України Володимир Зеленський продав свій будинок під Києвом і переїхав жити на державну дачу в Конча-Заспі. Про це повідомили журналісти-розслідувачі з програми "Схеми".

Будучи ще кандидатом в президенти Зеленський 17 квітня 2019 року
в одному з інтерв'ю у відповідь на питання, чи планує він користуватися державними резиденціями, сказав: "Я не бачу в цих резиденціях сенсу".

А зараз стало відомо, що президент продав свій приватний будинок у селі Іванковичі ( 50 км від Конча-Заспи) і переїхав на державну дачу разом з сім'єю.

Президент влаштувався в будинку 29, який ще називають "дачею Ющенка", оскільки третій президент жив там за державні кошти протягом десяти років, і виїхав лиш після Майдану.

Журналісти "Схем" зафіксували, як багато разів кортеж Зеленського і автомобіль його сім'ї в'їзджав і залишав територію дачі в Конча-Заспа.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Напередодні заселення Зеленського в будинку зробили ремонт за бюджетні гроші. Журналісти на сайті Державного управління справами знайшли інформацію, що восени минулого року на дачі, де сьогодні живе президент, провели ремонт, а також оновили систему протипожежної безпеки. Про це свідчать державні закупівлі.

Джерела журналістів, які мають доступ на територію дачного селища, надали кадри, на яких видно, що в будинку, де імовірно живе Президент, горить світло, а навколо території чергує охорона.

Прес-служба президента наразі цю інформацію ніяк не прокоментувала.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Юлія Мендель "загуляла" з Зеленським в Одесі

Як повідомляв портал Знай.ua, рейтинг Зеленського всього за місяць знизився на 9 відсотків

Також Знай.ua писав, більше половини українців не задоволені президенством Зеленського