Після того, як Олександр Лукашенко вивів у світ свого спадкоємця, 15-річного Миколу, юнака відразу звели в ранг найзавидніших женихів СНД, а політологи пророкують йому майбутнє президентство Білорусі.

Ставний білявий красень з блакитними очима буквально підкорив дівочі серця, в мережі його називають "білоруським принцем", а в молодіжних пабліках Лукашенка-молодшого назвали "краш", що в перекладі з мови Зумер означає "людина, яка розбила тобі серце".

Однак захоплених шанувальників терзає питання - хто ж мати цього красеня.

Лукашенко своє особисте життя не афішує і охороняє быльше за державні таємниці. Проте всюдисущі журналісти, на їхню думку, вирахували, у кого своєю красою вдався Микола.

Вони переконані, що його мамою є Ірина Абельска, яка також може похвалитися світлим волоссям і блакитним кольором очей.

Ірина Абельска
Ірина Абельска

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

В середині 90-х вона займала посаду особистого лікаря Лукашенка, але професійні стосунки швидко вийшли на інший рівень, а в 2004-му на світ з'явився їхній син Микола.

До слова сказати, Олександр Лукашенко одружений з Галиною Желнеровіч, причім давно - з 1975 року. Від неї у нього є двоє старших спадкоємців - Віктор і Дмитро. Але, як подейкують, подружжя вже давно разом не живе - з середини 90-х.

Лукашенко про матір позашлюбного сина воліє мовчати: лише одного разу в бесіді з журналістами він зронив, що вона працює в сфері медицини.

Ірина вважається одним з найвідоміших медиків в країні
Ірина вважається одним з найвідоміших медиків в країні

На сьогоднішній день Ірина Абельска займає пост головного лікаря в Республіканському клінічному медичному центрі Управління справами президента.

У неї є і старший син від першого чоловіка Дмитро, який пішов по її стопах. Що ж стосується Миколи, то він вчиться в 10 класі ліцею при Білоруському державному університеті, спеціалізуючись на біології.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, красень-син Лукашенка викликав справжній фурор в мережі

Як повідомляв портал Знай.ua, молодший син Лукашенка збентежив світові ЗМІ

Також Знай.ua писав, Лукашенко послав Путіну німий сигнал на параді в Москві