Син білоруського лідера Олександра Лукашенка вразив користувачів і особливо користувачок соцмереж своєю красою, з'явившись на параді Перемоги, який влаштував Путін у Москві. Микола Лукашенко змужнів і неймовірно погарнішав, і тепер від 15-річного підлітка очей не відірвати.

Лукашенко-молодший з дитинства звик до уваги публіки. Він завжди супроводжує батька на офіційних заходах. Під час прямої трансляції Параду Микола Лукашенко потрапив в кадр, адже він з батьком сиділи в першому ряду недалеко від Путіна.

Лукашенко з сином на параді у Путіна, фото з вільних джерел
Лукашенко з сином на параді у Путіна, фото з вільних джерел

Фото красеня справило велике враження на телеглядачів. У соцмережах багато дам зізналися, що не могли відірвати від хлопця очей, настільки він гарний. Лукашенко-молодший удостоївся купи компліментів.

В мережі вже другий день не перестають обговорювати сина президента Білорусі. Микола Лукашенко викликав фурор і спровокував жваві дискусії.

Одні обсипають компліментами симпатичного і ставного юнака, називаючи його "сексіхатом", інші підтрунюють, додаючи до цього епітету слово "картофелька".

"У Лукашенка син просто вогонь";

"Включила парад, тільки щоб подивитися на Колю Лукашенка";

"У мене серце тьохнуло, як побачила";

"Діви! Аттеншн. Сексіхат картофелька прибув до Москви", - пишуть
користувачки соцмереж.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Однак, є й такі, які обурюються через такі відверті слова та сексуалізацію підлітка.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лукашенко послав Путіну німий сигнал на параді в Москві

Як повідомляв портал Знай.ua, в мережі висміяли комп'ютерну графіку на параді в Путіна

Також Знай.ua писав, парад у Путіна відзначився назкою казусів