У Криму розпочався туристичний сезон і очевидно окупанти сподіваються на велику кількість відпочивальників. Однак, після нещодавнього шторму Чорне море біля Севастополя вкрилося сміттям. На його поверхні плаває безліч відходів.

Як зазначає видання "Крим. Реалії", поверхня моря вкрита пластиковими відходами, гнилими водоростями і навіть фекаліями. Ці огидні сміттєві острівці плавають біля порома, прогулянкових катерів і місцевих рибалок.

Сміття в акваторії Севастополя, фото: Крим Реалії
Сміття в акваторії Севастополя, фото: Крим Реалії

Зазначається, що частково сміття було принесене морськими хвилями, однак решту нечистот потрапили сюди прямісінько з каналізаційних стоків. Одним словом, на Чорне море у Севастополі без сліз не поглянеш.

За даними видання, в Артбухту виходить колектор, який збирає каналізацію з великої території вулиці Одеської. Біля виходу труби у частині бухти в центрі Севастополя часто збираються величезні гори відходів.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Крім того, по сусідству з Артилерійської бухтою знаходиться головний центральний пляж міста – "Мис Кришталевий". І, як не дивно, він відкритий для відпочивальників. Зі слів місцевих мешканців, на ыншы пляжі Севастополя шторм також виніс сміття, за прибирання якого взялися орендарі.

Сміття в акваторії Севастополя, фото: Крим Реалії
Сміття в акваторії Севастополя, фото: Крим Реалії

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, зростання цін, курс долара та інше — що найбільше непокоїть українців, результати опитування

Як повідомляв портал "Знай.ua", українці залишаться без пенсій? У Мінсоцполітики попросили додаткові 15,2 млрд. грн. для виплат

Також "Знай.ua" писав, скасовані рейси під час карантину — чи зможуть українці повернути свої гроші