Весілля - особливий момент в житті людини, і тому в цей день люди особливо уважні до "потойбічного" і "містичного". Дивним чином інколи зафіксувати незвичайне виходить на камеру - і тоді нащадкам залишиться лише шукати пояснення загадковим обставинам.

Про особливі кадри весіль розповідає видання SM News.

Це фото (див. вище) було зроблене в Англії в середині 80-х років. На ньому наречена позує з подружками нареченої, не підозрюючи про таємничу фігуру біля них - пізніше її ідентифікували як привида жінки.

На цій фотографії з 1970-х зафіксували гостей урочистого заходу, Дві подружні пари вийшли в коридор і вже збиралися йти додому, коли їх наздогнав весільний фотограф.

Фото з соцмереж
Фото з соцмереж

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Саме цей кадр і став причиною здивування. За одним з чоловіків можна побачити фігуру таємничого незнайомця, однак у коридорі окрім двох пар і фотографа нікого не було. Саме тому виникли чутки, що на фотографії привид.

Ця фотографія була зроблена в 1984 році. Молодята вийшли з собору після вінчання. Вже на видрукованих фото помітили комбінацію цифр "666" біля входу до храму і таємничу фігуру, яку дехто вважає привидом дитини. Сімейне життя в пари не склалося і незабаром подружжя все ж розлучилося - це списують на прокляття "числа Звіра".

Фото з соцмереж
Фото з соцмереж

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Дівчина сфотографувала привид серед білого дня – лик чоловіка "сторожив" біля виходу з лісу.

Як повідомляв портал Знай.ua, Найбільш моторошні і небезпечні привиди Європи: достатньо тільки побачити, щоб померти.

Також Знай.ua писав, що у місті Зеленського оселився привид — лякає городян і заманює дітей покататися на човнику.