Андрій Білецький у своєму телеграм-каналі розцінив перший рейс з Росії, як спробу запустити авіасполучення з країною агресором.

"У п’ятницю, 10 липня, над Україною пролетів російський пасажирський літак рейсу SVR346. Схоже, це пробна куля – як відреагує суспільство на відновлення авіаперевезень з РФ. Такі принципові речі, як підготовка до подачі води в Крим чи відновлення авіасполучення з Росією, «відкрита» влада робить дуже тихо, як миша. І все – під гучні розповіді «слуг» про нездачу національних інтересів", - пише лідер Нацкорпусу Андрій Білецький.

Також політик зауважив, що: "Попередники «принципово» торгували цукерками в РФ, нинішні менш «принципово», але так само втиху пробують пустити воду в Крим, купують електроенергію і відкривають авіасполучення з РФ. Тихі миші все більше нагадують інших гризунів – щурів."

Також Знай писав, що лідер Національного корпусу Андрій Білецький відреагував на "злиті" в мережу плівки, імовірно, з розмовою п'ятого президента України Петра Порошенка та лідера РФ Володимира Путіна та заявив, що наша країна немає власних інтересів, якщо розмова двох лідерів дійсно автентична.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Про таке він розповів піл час прямого ефіру програми "Право на владу", яку транслюють кожного четверга на телеканалі "1+1".

Варто зауважити, що на днях народний депутат Андрій Деркач оприлюднив запис розмови людей із голосами схожими на голоси Порошенка і Путіна, яка нібито відбулася 30 квітня 2015 року - через два місяці після трагедії в Дебальцеве. Зокрема під час розмови обговорюється питання миротворців на Донбасі та піднята тема Мінської зустрічі.