В 2020 році з Приватбанком було вже кілька скандалів. Найбільш великих з них – зменшення кредитних лімітів і списання коштів користувачів без їх відома. Однак покращувати сервіс головний банк країни, очевидно, не збирається. Власники карток скаржаться на те, що термінали фінансової організації просто “крадуть” грошові кошти.

ПриватБанк, фото Знай.ua
ПриватБанк, фото Знай.ua

Один з користувачів поскаржився на випадок з втратою грошей через некоректну роботу терміналу. Інцидент стався в Одесі, на вулиці Прохорівській 39. “Я намагався при декількох свідках поповнити рахунок на карті, використовуючи мобільний”, пише користувач. Однак після введення 500 гривень термінал обнулився. Держатель картки звернувся в службу підтримки, де йому заявили, що гроші, насправді, були зараховані. Правда, на рахунку їх так і не з'явилося. “Зухвалий грабіж і зневага – звичайна практика для Привату”, пише користувач.

скріншот відкликання

Служба підтримки Привату відповіла на цей відгук, і запропонувала клієнту банку надати квитанцію або виписку. Правда, так і не пояснила, як це можливо, якщо кошти на рахунок так і не надходили.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше!

Нагадаємо, курс не менше 30 грн: як відставка Смолія позначиться на житті українців.

Знай.uа писав, главу Нацбанку Якова Смолія відправили у відставку