На Донбасі російські окупанти в черговий раз порушили режим припинення вогню та жорстко обстріляли позиції українських героїв. Без потерпілих не обійшлося – троє військовослужбовців поранено.

Про це повідомили на офіційній Facebook-сторінці Операції об'єднаних сил.

"Збройні формування Російської Федерації 10 разів порушили режим припинення вогню, застосувавши при цьому заборонені Мінськими домовленостями міномети, а також гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю", - йдеться в повідомленні.

Зокрема, бойовики обстріляли позиції героїв поблизу Водяного, Мар’їнки, Авдіївки, Новотошківського, Майорська та неподалік Оріхового.

Військові, фото: Міноборони
Військові, фото: Міноборони

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

В результаті троє українських воїнів отримали поранення – їх оперативно доставлено до медичних закладів та надали невідкладну допомогу лікарів.

"Підрозділи Об’єднаних сил своєчасно реагували на ворожі збройні провокації та прицільним вогнем змушували окупантів відмовитись від продовження агресивних дій. За підтвердженими даними розвідки, минулої доби наші захисники знищили трьох та поранили одного загарбника", - наголосили в штабі ООС.

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Путін готує удар по Україні з анексованого Криму - глава ВМС стривожив прогнозом

Як повідомляв Знай. ua, троє загинуло, інших поранено: бойовики накрили захисників Донбасу снайперським вогнем

Також Знай. ua писав, українські герої розбомбили російську базу та звільнили частину Донбасу – "Доставляли багато клопоту"