Здається, саме за головного героя популярного серіалу "Слуга народу" проголосували десятки мільйонів українців. Василь Голобородько, тобто діючий президент України Володимир Зеленський, здавався якимось своїм хлопцем, який ненавидить політиків і роками у відкриту в'їдливо насміхається над ними. Які обіцянки персонажа Голобородько вже виконав Зеленський розповів Богдан Буткевич на YouTube-каналі "Без цензури".

Володимир Зеленський, фото: president.gov.ua
Володимир Зеленський, фото: president.gov.ua

Так, Володимир Зеленський публічно порушив одну з обіцянок, дане в серіалі "Слуга народу", а саме не жити розкішним життям. Але, наголошується, що український лідер таки тримає слово та багато чого з обіцяного Голобородьком – виконав, хоч і не зовсім так, як уявлялося народу.

Зеленський продав колегам з фракції "Слуга народу" свій приватний будинок і переїхав жити на державну дачу Ющенка, на ремонт якої витратив понад 300 тисяч. Також цю резиденцію він обіцяв віддати під дитячий табір, але там живуть його діти.

До того ж, на дачу глава держави їздить з невеликим кортежем, замість легендарного велосипеда або громадського транспорту.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Що стосується кадрової політики, то тут Зеленський свою обіцянку виконав, призначивши на державні посади своїх друзів. А подорожує не на поїзді, як обіцяв в серіалі, а на літаку.

До того ж, Голобородько з серіалу обіцяв покарати та посадити прем'єр-міністра України за корупцію, а Зеленський відправив Олексія Гончарука у відставку.

Зеленський, фото: Офіс президента
Зеленський, фото: Офіс президента

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Дмитро Разумков назвав п'ятірку найвпливовіших політиків України.

Як повідомляв портал "Знай.ua", автомобіль "президента" Зеленського виставили на продаж.

Також "Знай.ua" писав, що Володимир Зеленський розповів про ситуацію з коронавірусом в Україні.