Як відомо, український уряд дозволив театрам та іншим закладам культури працювати на годину довше – до 23:00. А нічним клубам, навпаки, "урізали" час – теж до 23:00. Однак, в Одесі популярні нічні клуби працюють з порушенням карантинних обмежень. Більше того, відвідувачі не дотримуються вимоги про дистанції та не носять медичні маски. Відповідне відео з'явилося на сторінці пабліку Новини Києва в соціальній мережі Instagram.

Нічний клуб в Одесі, скріншот Instagram

Так, в курортному місті геть забили на карантин. Нічні клуби працюють так, як їм завгодно, а штрафи абсолютно нікого не лякають. Судячи з відео, закриватися ніхто не збирається, а відвідувачів готують до перевірки: їх просять вийти погуляти не на довго, а потім повернутися назад і продовжити танцювати під музику.

Наголошується, що подібна ситуація відбувається не тільки в Одесі, але й в інших містах України. Коронавірус нікого не хвилює, адже на вулиці літо і сидіти взаперті ніхто не збирається.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нічний клуб в Одесі, скріншот Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Володимир Зеленський розповів про ситуацію з коронавірусом в Україні.

Як повідомляв портал "Знай.ua", для читачів підготували 5 маловідомих і загадкових місць в Україні, які варто відвідати.

Також "Знай.ua" писав, що українці просять скасувати громадський транспорт.