Один з найбільш відомих російських артистів балету Сергій Полунін прославився не тільки своїми виступами, але і ярої підтримкою президента РФ Володимира Путіна. Він так її любив, що навіть зробив на грудях татуювання з його зображенням. Однак, мабуть, любов пройшла. Полунін виклав у своєму Instagram фото свого грудей вже без татуювання.

Полунін з тату Путіна


Полунін супроводив фото неоднозначним висловом: “Навіщо ми приховуємо правду? Ха-ха”. Суть цього вислову так і залишиться для нас невідомою. Полунін не розшифрував своє повідомлення.


Сергій Полунін “прославився” своєю підтримкою Володимира Путіна ще будучи громадянином України. В його Instagram було всього 3 фотографії. Перша – з портретом президента РФ на грудях, друга – з російським паспортом (від громадянства України Полунін відмовився), а третя – вже без фото Путіна. У зв'язку з чим Полунін раптом “розлюбив” російського президента – невідомо, однак репутацію вже не повернеш.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, зростання цін, курс долара і інше — що найбільше турбує українців, результати опитування

Як повідомляв портал "Знай.uа", українці залишаться без пенсій? У Мінсоцполітики попросили додаткові 15,2 млрд. грн. для виплат.

Також Знай.uа" писав, скасовані рейси під час карантину — чи зможуть українці повернути свої гроші.