Одеський журналіст вирішив взяти коментарі щодо президента України Володимира Зеленського у трьох звичайних бабусь, які сиділи на лавці і розмовляли між собою. У результаті він отримав своєрідний інтернет-хіт.

Подивитися відео можна в соціальній мережі Facebook.

Підійшовши до пенсіонерок та задавши перше доволі просте питання (чи голосувала хтось з жінок за партію “Слуга народу”), чоловік отримав полілог літніх жінок, який надзвичайно прямо ілюструє ставлення певної частини українців до сучасного політичного моменту і президента.

Зеленський, фото сайт Президента
Зеленський, фото сайт Президента

Знаючи Одесу як столицю гумору в Україні, можна подумати про дотепні і дошкульні кпини, проте жінкам - не до жартів, вони дуже радикальні у своїй злості. Жінки говорили: “Пошли они все, я бы всех стреляла. Даже не хочу говорить. Да пошел он [Зеленський], недоросток, дефективное существо. По-сталински так зайти и всех косить-косить. Там ни одного нормального нет. Одни проститутки собрались. Дебилы конченые. Конченые дебилы. От души”.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Журналіст не очікував таких слів і експресії від бабусь, а тому розгубився. Наприкінці він засміявся, подякував жінкам і пішов.

Соцопитування в Одесi🔞

Geplaatst door Моя країна Україна op Donderdag 9 juli 2020

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Прессекретарка Зеленського Мендель відреагувала на свою "вагітність" - "Має своє ім'я".

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський терміново збирає парламент: з зарплат чиновників знімуть карантинні "кайдани".

Також Знай.ua писав, що Автомобіль "президента" Зеленського виставили на продаж: не так вже й дорого.