Під лежачого Малюську робота не тече — міністр юстиції вивалявся в траві

Міністр юстиції України Денис Малюська мріє про роботу. Мабуть, засидівся міністр на відпочинку, і вже скучив по просторих кабінетах свого відомства. Відповідний запис він опублікував на своїй сторінці в Facebook, і доклав кілька кумедних фотографій.

фото Facebook Денис Малюська
фото Facebook Денис Малюська

Стягнення аліментів у спрощеному порядку: хто може отримати і що треба знати

Батьки зобов'язані забезпечувати дітей, це гарантується законодавством України. Але що робити, якщо хтось з батьків відмовляється допомагати неповнолітньому сину чи доньці? У цьому випадку може допомогти примусове стягнення аліментів.

Сьогодні ми поговоримо про стягнення аліментів у наказному провадженні (спрощений порядок). Матеріал підготовлено на основі порад адвокатки Юлії Кулик, розміщених в Facebook-группі Безоплатна правнича допомога.

Аліменти на дітей, Інформатор
Аліменти на дітей, Інформатор

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Зеленського закликають викорінити залишки радянського союзу - армія за контрактом і без обов'язкового призову

Українці закликають Володимира Зеленського зробити виключно контрактну армію та скасувати загальнообов'язковий призов до армії.

Відповідна петиція з цим з'явилася на сайті інтернет-представництва Президента України. Автор Губанов Денис наводить приклад, що у європейських країнах запровадили контракту армію та мають обороноздатне військо.

Зеленський, фото сайт Президента
Зеленський, фото сайт Президента

Банкомати стали небезпечними! У шахраїв з'явилася нова схема крадіжки грошей, будьте пильні

Українці все частіше стикаються з шахрайством після зняття грошей з банкомату. При цьому суми, які можуть списуватися з рахунку, можуть бути найрізноманітнішими. Шахраї використовують дуже просту схему, яка дозволяє їм залишатися безкарними – “обчислити” їх просто неможливо.

Людина біля банкомату, фото з відкритих джерел
Людина біля банкомату, фото з відкритих джерел

Шмигаль подражнив голодних українців відкритими кафе та ресторанами: "Як я і казав..."

Глава українського уряду Денис Шмигаль звернув увагу на ситуацію з роботою кафе і ресторанів в країні. Прем'єр заявив, що вже в Україні відкрилися 86% кафе і ресторанів. За 100% беруться цифри докризового рівня.

Кафе, скріншот: YouTube
Кафе, скріншот: YouTube