Спека понад 30 із позначкою плюс може негативно впливати на організм. Тож лікарі наполегливо радять одягати капелюхи, аби не дістати сонячного чи теплового удару. А дієтологи - правильно харчуватися. Бо завдяки збалансованому раціону - вдасться не лише перемогти спрагу, а ще й поліпшити здоров'я. Тож що їсти й пити, аби навіть у жарінь почуватися добре?

Про це повідомляє видання ТСН.

Спека, скріншот: YouTube
Спека, скріншот: YouTube

Відтак, за словами експертів, у спеку слід обмежити вживання м’яса, але збільшити кількість овочів і фруктів у раціоні. Солодкі напої краще замінити звичайною водою.

"Якщо ми п’ємо чисту воду, вона не впливає на рівень інсуліну в крові, не містить глюкозу і калорії", - радить дієтолог.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

А також за її словами, краще відмовитись від кисілів і компотів, натомісць їсти ягоди та овочі. Їх в раціоні має бути ледь не половину. М’ясо краще замінити на рибу, морепродукти і яйця. Можна залишити птицю в раціоні.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, всього три вправи і 15 хвилин часу - комплекс для ідеальної фігури.

Як повідомляв Знай. ua, чим обернуться експерименти зі здоров'ям і "народними методами".

Також Знай. ua писав, що продукти-хамелеони, які тільки здаються корисними.