У приватному будинку престарілих у Рівному старенький влаштували справжні тортури. Співробітники закладу знущалися над літніми людьми. Заклад називається "Тепло улюблених". Там старих позбавляли свободи й били. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Рівненської області.

Відзначається, що в установі не дотримувалися норми площі на людину. Також літні люди скаржилися на жорстоке поводження з боку обслуговуючого персоналу. В однієї з жінок на тілі виявили сліди побоїв.

Люди похилого віку, фото: youtube
Люди похилого віку, фото: youtube

Гематоми і синці на голові підопічної, пригнічені люди, потай розповідають про приниження. Ось що побачили представники омбудсмена в приватному пансіонаті для літніх людей в Рівному. Туди прийшли з перевіркою. Спочатку їх не пускали на територію, а коли вони нарешті туди потрапили - були приголомшені. А ще у будинку пристарілих панує жахливий запах, старим місяцями не обрізали нігті, один чоловік лежав без нижній частині нижньої білизни при всіх інших.

Наразі у кримінальних провадженнях проведено огляд місця події, призначено судово-медичні експертизи, допитані свідки. Досудове розслідування доручено сектору дізнання і слідчого відділу Рівненського ВП ГУНП в області.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

В сюжеті ТСН розповіли, що в однієї з підопічних жінок виявили гематоми. Спочатку перевірку в будинку престарілих не хотіли пускати в установу, але коли все ж таки пустили, перевіряючі були в шоці від того, що відбувається.

Люди похилого віку, фото: youtube
Люди похилого віку, фото: youtube

Зазначимо, що родичі престарілих платили 7 тисяч гривень за місяць утримання в таких умовах.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, рабство за їжу без сну та відпочинку - як жили перші в світі заробітчани.

Як повідомляв Знай. ua, розлючена киянка з ножем накинувся на дружину старого коханця - або мій, або нічий.

Також Знай. ua писав, що ревнощі - хвороба. Неспокійна наречена влаштувала хлопцеві десятирічне пекло, історія не для слабкодухих