На всій території України в найближчі дні з вівторка, 14 липня, очікується зниження температури. Деякі регіони відчують на собі всі прояви стихії і опиняться в зоні потужних грозових злив.

Про це розповіла синоптик Наталя Діденко і фахівці Українського гідрометцентру.

"Дощі найбільш вірогідні у вівторок на Чернігівщині, Сумщині, Полтавщині - там можуть бути навіть грозові зливи", - пише синоптик. - На решті території України - місцями локальні дощі, місцями прояснення. Без істотних опадів, лише на Півдні й Сході".

дощова погода, скріншот з відео
дощова погода, скріншот з відео

Діденко розповіла, що температура повітря буде в межах +18-23 градусів, а на південному сході +20-26 градусів. І прохолодний вітер з північного заходу.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

У Києві 14 липня буде прохолодно, а вранці і вночі температура повітря опуститься до +13-17 градусів. Істотних опадів не буде, але в деяких районах пройде невеликий дощ.

А от синоптики Українського гідрометцентру прогнозують, що у вівторок, 14 липня, температура дещо підвищиться на Заході і Півночі, Центр залишиться в тій же температурі, а на Півдні і Сході стане холодніше.

До дощів стоїть готується жителям Донецької, Луганської та Харківської областей.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, стихія спокутує киян під контрастним душем - зливи, спека та вітер.

Як повідомляв Знай. ua, синоптик розповів, яка погода в серпні чекає українців.

Також Знай. ua писав, що західну Україну накрила друга хвиля водного Апокаліпсису, є жертви.