У США і ОАЕ вдалося знайти нігерійського блогера Реймонда Аббаса, який поцупив понад 430 мільйонів доларів, завдяки фотографіям його розкішного життя в Іnstagram, яке він демонструє без зайвих думок.

Джерело: видання CNN.

Аббас - відомий під ніком Ray Hushpuppi, який в кінці червня попався на багатомільйонному шахрайстві в Дубаї, ОАЕ, не приховував свого багатого способу життя.

Зокрема, одним із джерел інформації стали фотографії в Instagram зі святкування дня народження Аббаса: на одному з постів був зображений святковий торт з логотипом Fendi і мініатюрне зображення блогера в оточенні маленьких сумок. Дата його народження збіглася з датою його попередньої заяви на отримання візи США.

Популярні новини зараз
"Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Також, в Instagram чоловіки в цілях безпеки облікового запису були вказані електронна пошта та номер телефону. Спецслужби зв'язали ці дані з фінансовими операціями і перекладами з людьми, які, на думку ФБР, були його спільниками.

"Обліковий запис електронної пошти ... також містила електронні листи з програмами, пов'язаними з електронними переказами, у великих доларових значеннях", — зазначається у свідченнях.

Облікові записи Apple і Snapchat допомогли слідчим підтвердити особу блогера, адреса і зв'язок з іншими підозрюваними.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, всього три вправи і 15 хвилин часу - комплекс для ідеальної фігури.

Як повідомляв Знай. ua, чим обернуться експерименти зі здоров'ям і "народними методами".

Також Знай. ua писав, що продукти-хамелеони, які тільки здаються корисними.