В Росії, а точніше в Калінінграді, під час відкриття магазину "Пятерочка" PR-менеджер, яка також приїхала на подію, назвала місто "з@лупою", чим сильно образила тамтешніх жителів.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Відтак, як відзначається, піарниця "Пятерочки" приїхала на відкриття магазину та зробила фотографію, яку пізніше оприлюднила в мережу. Щоправда, підписала вона її доволі специфічно, чим і викликала обурення в населення.

"Нарешті в цій з@лупі світу відкрився нормальний магазин", - йдеться в описі під фото.

Скріншот скандального допису

Популярні новини зараз
Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Вже відразу після цього жителі Калінінграду збунтували та почали погрожувати жінці. Пізніше і в самій компанії відреагували на це та заявили, що ця дівчина не працює в них та до "Пятерочки" немає жодного відношення.

"Дівчина з Липецька приїхала до нас і поскаржилася на життєву ситуацію, зрадівши відкриттю магазину з великої Росії. Напевно, зараз вона про це шкодує, адже написала нам і принесла свої величезні вибачення. Каже, що фото і коментарі були в закритому альбомі, призначеному тільки для друзів", - йдеться в повідомлені.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що в супермаркеті АТБ знайшли напханий склом хліб.

Як повідомляв портал "Знай.ua", запорізькі продавці "труять" покупців нітратними кавунами.

Також "Знай.ua" писав, що медики назвали найбільш шкідливий хліб.