Літак компанії Ryanair, який здійснював рейс з Кракова до Дубліна, здійснив екстрену посадку в аеропорту Станстед (Лондон) після того, як у туалеті літака було знайдено записку з попередженням про наявність бомби у салоні.

Про це стало відомо завдяки повідомленню інформаційного агентства BBC.

Журналісти повідомляють, що до місця посадки літак супроводжували два винищувачі Eurofighter Typhoon. Борт приземлився близько 18:40 за місцевим часом, після чого співробітники поліції перевірили літак.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Місцевим жителям вдалося зняти політ винищувачів. Представниця Ryanair повідомила, що літак успішно приземлився, після чого його доставили на віддалену стоянку, де пасажири змогли покинути борт.

"Літаків і пасажирів перевіряє поліція Великобританії, яка вирішить, коли вони зможуть вилетіти в Дублін іншим літаком", - додала прессекретарка авіакомпанії.

Британські поліцейські підтвердили інформацію, що всі пасажири покинули борт, після чого літак залишили в ізольованій зоні аеропорту для ретельної перевірки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українці на троє діб застрягли в аеропорту Афін — на трьох стільцях, без їжі і води.

Як повідомляв Знай.uа львів'янам покажуть крилатих вбивць Сталіна і Гітлера.

Знай.uа писав, до Києва прибув літак з пораненими захисниками України, медиків підняли за тривогою: "Хлопці без рук, без ніг…".