У середу, 15 липня, майже на всій території України утримається прохолодна погода. При цьому є ймовірність дощів з грозами в східних областях.

Прогноз погоди на 15 липня від Укргідрометцентру

У середу синоптики Укргідрометцентру обіцяють опади у східних областях.

На Заході країни буде сонячно, вдень температура повітря підніметься до +24 градусів, а вночі не більше +12 градусів. На Півночі очікується дощ на Чернігівщині, температура повітря вдень складе +21 +23 градуси, вночі опуститься до +13 +14.

У східних областях місцями пройдуть дощі з грозами. Вдень стовпчики термометрів знизяться до +24 градуси, а вночі температура повітря знизиться до +14 градусів. На Півдні без опадів з температурою повітря +27 градусів, вночі – 16 тепла.

У Києві у середу буде сухо і тепло без дощу. Вночі у столиці очікується +14 градусів, а вдень повітря прогріється до +23.

Популярні новини зараз
Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

погода на 15 липня, скріншот з сайту Укргідрометцентр

Прогноз погоди на 15 липня від Наталки Діденко

Відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці повідомила, що у цей день дощі відійдуть і температура почне підвищуватися.

"Антициклон Yoann витісняє дощі. Температура повітря трохи підтягнеться на липневому турніку – завтра очікується +21 +26 градусів, на півдні до +26 +28 градусів, на крайньому півночі місцями +18 +20 градусів", - написала вона.

Сильні дощі, які вчора пройшли на північному сході України, поступово, разом із циклоном та фронтами, які спричинили...

Geplaatst door Наталка Діденко op Dinsdag 14 juli 2020

Народний прогноз погоди в Україні

15 липня вшановується пам'ять святителя Фотія, митрополита Київського. До цього часу поспіває рання вишня. Наші пращури помітили, якщо до 15 липня на деревах "проклюються" перші жовті листочки – осінь настане рано і зима буде ранньою. У період з 15 по 20 липня у річках і водоймах починає цвісти вода.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Як повідомляв портал Знай.uа, у серпні прийде справжня літня погода з гарячими температурами. Такий прогноз погоди на це літо склав народний синоптик Леонід Горбань.

Також портал Знай.uа писав, коли літо "пектиме" по повній – синоптик назвав найспекотніший місяць 2020 року.