Стало відомо, що військове командування Російської Федерації раніше проводило масштабні перевірки в так званих "ЛНР" і "ДНР" на початку березня, але незабаром перевірка знову очікується на окупованих територіях України. Представники Кремля зловили кадрових російських військових на масштабних розкраданнях.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Головного управління розвідки, передає Міноборони України.

Так, у з'єднаннях та частинах "1 (Донецьк) і 2 (Луганськ) АК" оперативного угруповання російсько-окупаційних військ з 6 липня працює комплексна комісія, до складу якої залучені офіцери Міноборони, Генштабу та Південного військового округу ЗС РФ. Крім того, вже перевіряються питання укомплектованості підрозділів особовим складом, бойової та мобілізаційної підготовки, тилового і технічного забезпечення.

Ситуація в районі проведення ООС на Донбасі, скріншот

За даними розвідки, особлива увага приділятиметься цільовому використанню матеріальних коштів та фінансування бойовиків.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

"Командири з'єднань і частин російсько-окупаційних військ намагаються приховати від комісії реальний стан справ. Разом з тим, комісією вже виявлено значну кількість випадків розкрадання російськими кадровими офіцерами військового майна, пально-мастильних матеріалів і коштів, виділених на грошове забезпечення особового складу підпорядкованих підрозділів", – розповіли в прес-службі.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, за даними штабу Операції Об'єднаних сил, на Донбасі російські окупанти масово гинуть від передозування наркотиками, а також часто здійснюють самогубство просто на очах інших бойовиків.

Як повідомляв портал Знай.uа, у вівторок, 14 липня, на Донеччині поблизу Новомихайлівки, збройні формування Російської Федерації застосували протитанковий ракетний комплекс "Фагот".

Також портал Знай.uа писав, що Служба безпеки затримала в Києві громадянина України, який займався керівників самопроголошеної "ДНР".