Для цілої армії шанувальників, і звичайно для родний та близьких смерть відомої блогерки Ніколь Тея стала справжнім шоком і несподіванкою. Родичі підтвердили факт смерті дівчини, однак поки причин не назвали. Є інформація, що зірку мережі повинні поховати в найближчі дні.

Не секрет, що Ніколь Тея та її коханий Джеффрі Фрімпонгд вважалися вельми популярними людьми й успішної парочкою. Молоді люди записували ролики для YouTube, а також вели блог в соціальній мережі Instagram. Про цю жахливу новини повідомляють американські ЗМІ.

Ніколь Тея, скріншот: YouTube
Ніколь Тея, скріншот: YouTube

І ось одного разу, коли Ніколь припинила приховувати факт вагітності, кількість її підписників значно зросла. Дівчина детально розповідала про цікаве положення і повним ходом готувалася до пологів, але днями з'ясувалося, що жінка померла. Трагедія сталася ще в суботу, 11 липня, але написати про неї родичі змогли тільки зараз.

"Всім друзям і шанувальникам я з великим сумом мушу повідомити, що Ніколь і її син померли у суботу вранці. Як сім'я, ми просимо вас надати нам право на приватне життя, тому що наші серця дійсно розбито. Ми щосили намагаємося впоратися з тим, що сталося", — написали близькі зірки.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Новина шокувала підписників Теї, тому вони поспішили принести співчуття. "Не можу в це повірити! Я зараз теж чекаю на дитину, і я дуже налякана"; "Який жах! Навіть уявити не можу, як зараз Джеффрі"; "Ніколь, як же так! Ти мене так надихала", — поділилися емоціями фанати.

Про причини події нічого не повідомляється. Однак незадовго до смерті Ніколь скаржилася на сильну задишку і втому. Блогер стверджувала, що не могла навіть дійти з одного кінця кімнати в інший, оскільки починала задихатися. Зірка постійно проходила медичні обстеження, але лікарі говорили, що вона абсолютно здорова. Також відомий той факт, що Ніколь носила під серцем дитину майже 8 місяців.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, стала матір'ю, але так і не побачила малюка — чемпіонка світу померла після важких пологів. Чемпіонка світу Бобана Момчіловіч-Величкович померла після важких пологів.

Як повідомляв Знай.uа "Ми чекали 10 років", — іноземні батьки зі сльозами забирали своїх малюків від українських сурогатних мам. Через карантин понад півсотні немовлят "застрягли" в Україні, які ще ніколи не зустрічали своїх біологічних батьків.

Знай.uа писав, лікарняні, пологи і самоізоляція — у Мінсоцполітики назвали суми одноразової допомоги українцям. Фонду соціального страхування України з бюджету виділять майже 2,3 млрд гривень.