Голова партії "Батьківщина" і вічна опозиціонерка Юлія Тимошенко в середу, 15 липня, очолила акцію протесту проти гробального скорочення районів в українських містах.

Так, в цей день під стінами Верховної Ради зібралося сотні мітингувальників з вимогою прибрати з повістки дня засідання ВР проект постанови № 3650 "Про утворення і ліквідацію районів".

Підсумками акції Тимошенко похвалилася на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

"Дякую кожному, хто прийшов сьогодні під Верховну Раду! Разом ми змусили президента та його монобільшість зняти з розгляду постанову про глобальне скорочення районів! Це наша спільна перемога! Не дозволимо "слугам народу" ухвалювати антинародні рішення!" - написала політик.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше ми повідомляли про те, що 14 липня жителі Верховинського району організували марш по Києву. Метою даного заходу верховинці вказали – порятунок Верховинського району. Учасники акції просять чиновників їх почути та зрозуміти специфіку гірського поселення людей.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, 15 липня під будівлею Верховної Ради знову сталася сутичка між співробітниками правоохоронних органів. Спочатку там проходила акція проти зміцнення районів, а пізніше, туди намагалися підійти ще одні активісти, але їх зупинила поліція.

Як повідомляв портал Знай.uа, Юлія Тимошенко спіймалася в залі засідання українського парламенту за переглядом музичного кліпу, і це в той час, коли народні депутати розглядали черговий законопроект.

Також портал Знай.uа писав, що пленарне засідання Верховної Ради почалося з продовження розгляду поправок до скандального законопроекту № 2285-д "Про державне регулювання діяльності з організації та проведення азартних ігор" і, незважаючи на негативне ставлення багатьох нардепів до його положень, "азартну реформу" було все ж прийнято у другому читанні.