Війна на Донбасі, на жаль, продовжує забирати цвіт української нації. Молоді хлопці та дівчата героїчно гинуть, захищаючи свою батьківщину. Чергову втрату сили ООС понесли в понеділок, 13 липня. Боєць, що виконував бойове завдання, героїчно загинув після підриву на ворожому вибуховому пристрої. Його група була змушена відступити, а тіло українського героя так і залишилося на полі бою, і було захоплене ворожими військами.


Однак представникам військ ООС все-таки вдалося домовитися з проросійськими терористами, і тіло загиблого бійця було передано нашим військовим. Зараз проводяться підготовчі заходи для транспортування покійного, і для проведення похорону.

Ім'я загиблого бійця не розголошується. Відомо, що він служив у батальйоні морської піхоти, і був розвідником. Виконуючи бойове завдання, воїн підірвався на невідомому вибуховий пристрій.

Понеділок, 13 липня, став одним з найтрагічніших днів для військ ОНС в 2020 році. Крім сержанта морської піхоти також загинув військовий медик.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Повідомляється, що проросійські терористи порушили домовленості і провели обстріл групи, яка прямувала для евакуації тіла пораненого офіцера. Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба назвав подію “варварством”, і заявив, що було здійснено військовий злочин.

Нагадаємо, на Закарпатті зневірений ветеран АТО голодує під вікнами у чиновників: "За кого проливав кров?!"

Таку новину на своїй сторінці в Facebook опублікувала Еліса Сідей. "Як має ставитися до влади учасник АТО, якщо він виконав свій обов'язок перед країною й перед народом, а можновладці ігнорують виконання своїх обов'язків і виділити земельну ділянку. Як після цього їх назвати !? І як до них ставитися !?", - коментує Еліса.

Також Знай.uа писав, що жертви трагедії на Позняках виживають в інтернаті з ключами від квартир Зеленського: "Про нас забули"