Любов та підтримка - почуття, що допомагають дітям відчувати себе захищеними і щасливими: історія кмітливого і безстрашного Бена Соурса сколихнула тисячі сердець по всьому світу. Чоловік навмисне облив свої штани та прийшов за донькою в школу.

У Бена та його дружини 11 дітей, 4 з яких - усиновлені. Бен надзвичайно відповідальний батько, який прагне побудувати довірливі стосунки з кожним із дітей. Йому це виходить. Одна із його старших доньок написала пост в Інтернеті про те, що її тато навмисне інсценував мокрі штани, щоб допомогти наймолодшій з дітей.

У Бена була робоча зустріч, коли йому зателефонувала вчителька наймолодшої доньки. Вона розповіла, що дитина не змогла проконтролювати себе і обпісялась перед усім класом. Тепер дитина плаче, вона засмучена і перелякана.

Тоді Бен сів у машину, облив водою свої штани та прийшов по доньку. Він зробив усе можливе, щоб усі, і його дитина, помітили, що в нього мокрі штани. Він поводив себе впевнено і спокійно, донька розслабилась і дуже зраділа, що тато поруч і підтримує її.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Це не перший випадок, коли батько так підтримує дітей. Якось старша дочка Люсінда впала зі скейта і отримала величезний синяк. Здавалося, що це звичайна справа - синці у дітей бувають часто, але дівчинка повинна була виступати на наступний день на святковому концерті. Бен довго не думав, він намалював собі такий же синяк під оком і прийшов підтримати дочку в такому вигляді.

Старша дочка Бена зробила знімок всієї родини і написала як батько в мокрих штанях прийшов підтримати Валерію. Її публікація блискавично набрала мільйони лайків і схвальних коментарів у соцмережах.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше львівські медики видалили рідкісну пухлина у 8-річного хлопчика.

Як повідомляв портал "Знай.uа" у Запоріжжі затримали маніяка, який полював на дітей.

Також "Знай.uа" писав, що 2-річний хлопчик впав у кому через вірусу.