Андрій давно переїхав до Сполучених Штатів Америки, де зумів побудувати успішну кар'єру. Він навіть знайшов чудову наречену, проте ностальгія та смак котлет різко змінили плани чоловіка.

Цю дивовижну історію розповідає видання SM News.

Андрій закохався у Джессіку - красуню-американку. модель з чудовою фігурою. Любов була взаємна, а тому пара розпочала підготовку до весілля. Андрій мріяв, щоб святковий стіл був розроблений на базі російської традиційної кухні. Так він познайомився з Анастасією, дівчиною-кухарем, яка проживала у його місті.

Весілля, скріншот відео
Весілля, скріншот відео

Вже на першій зустрічі по проробці святкового меню Андрій впав у шал через смак котлет. Йому здавалось, що саме такий смак мали котлети його дитинства. Між чоловіком та дівчиною-кухарем встановився контакт, вони знайшли багато спільних тем для розмов. Зустрічі почали відбуватись все частіше, дуже часто вони взагалі не стосувались питань святкового столу.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Час йшов, день весілля - завтра. Вночі Андрій побачив сон, в якому він їв котлети Анастасії. Прокинувшись, чоловік ретельно замислився - чи потрібно йому одружуватись на Джессіці, якщо у них насправді і не так багато спільного? Зрештою, чоловік вирішив скасувати весілля. Згодом він зізнався у своїх почуттях до Анастасії, яка відповіла, що також має ніжні почуття до чоловіка. Інколи котлети можуть змінити абсолютно все.

Рублені котлети, скріншот: YouTube / Ievgen Klopotenko
Рублені котлети, скріншот: YouTube / Ievgen Klopotenko

Цікаво, що ж такого особливого було у котлетах Анастасії? Імовірно, вона могла скористатися хитрістю радянських кухарів. Котлети за цим рецептом перетворяться у повітряні пампушки — проста добавка зробить котлетки соковитими.

Рецепт котлет наступний:

  • Фарш – 500 г

  • Газована вода – 100 г

  • Цибуля – 1 шт.

  • Морква середня – 1 шт.

  • Суміш перців, паприка – по ½ ч. л.

  • Соєвий соус – 1 ч. л.

  • Сухарі панірувальні

  • Рослинна олія

Приготування:

У фарш додаємо мінеральну воду і ретельно вимішуємо руками. Закриваємо харчовою плівкою і даємо постояти 15 хвилин. Дрібно нарізаємо цибулю, натираємо на дрібній тертці моркву і додаємо у фарш. Додаємо соєвий соус, перчимо за смаком і перемішуємо.

Тепер формуємо руками котлетки, обвалюємо у сухарях і смажимо на олії, на середньому вогні. Викладаємо на паперовий рушник, щоб позбутися зайвого масла. Газована вода зробила котлети пористими і соковитими.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, швидка і смачна закуска з лаваша – як приготувати сирні палички з часником. Сирні палички в лаваші з часником — це дуже швидка і смачна закуска, яку можна приготувати за лічені хвилини

Як повідомляв портал "Знай.uа", ситний турецький суп з червоної сочевиці — страва, яка зарядить енергією на весь день

Також Знай.ua писав, Ось який секрет потрібно положити в фарш, що б котлети були соковитими.