Андрій давно переїхав до Сполучених Штатів Америки, де зумів побудувати успішну кар'єру. Він навіть знайшов чудову наречену, проте ностальгія та смак котлет різко змінили плани чоловіка.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЦю дивовижну історію розповідає видання SM News.
Андрій закохався у Джессіку - красуню-американку. модель з чудовою фігурою. Любов була взаємна, а тому пара розпочала підготовку до весілля. Андрій мріяв, щоб святковий стіл був розроблений на базі російської традиційної кухні. Так він познайомився з Анастасією, дівчиною-кухарем, яка проживала у його місті.
Вже на першій зустрічі по проробці святкового меню Андрій впав у шал через смак котлет. Йому здавалось, що саме такий смак мали котлети його дитинства. Між чоловіком та дівчиною-кухарем встановився контакт, вони знайшли багато спільних тем для розмов. Зустрічі почали відбуватись все частіше, дуже часто вони взагалі не стосувались питань святкового столу.
Час йшов, день весілля - завтра. Вночі Андрій побачив сон, в якому він їв котлети Анастасії. Прокинувшись, чоловік ретельно замислився - чи потрібно йому одружуватись на Джессіці, якщо у них насправді і не так багато спільного? Зрештою, чоловік вирішив скасувати весілля. Згодом він зізнався у своїх почуттях до Анастасії, яка відповіла, що також має ніжні почуття до чоловіка. Інколи котлети можуть змінити абсолютно все.
Цікаво, що ж такого особливого було у котлетах Анастасії? Імовірно, вона могла скористатися хитрістю радянських кухарів. Котлети за цим рецептом перетворяться у повітряні пампушки — проста добавка зробить котлетки соковитими.
Рецепт котлет наступний:
-
Фарш – 500 г
-
Газована вода – 100 г
-
Цибуля – 1 шт.
-
Морква середня – 1 шт.
-
Суміш перців, паприка – по ½ ч. л.
-
Соєвий соус – 1 ч. л.
-
Сухарі панірувальні
-
Рослинна олія
Приготування:
У фарш додаємо мінеральну воду і ретельно вимішуємо руками. Закриваємо харчовою плівкою і даємо постояти 15 хвилин. Дрібно нарізаємо цибулю, натираємо на дрібній тертці моркву і додаємо у фарш. Додаємо соєвий соус, перчимо за смаком і перемішуємо.
Тепер формуємо руками котлетки, обвалюємо у сухарях і смажимо на олії, на середньому вогні. Викладаємо на паперовий рушник, щоб позбутися зайвого масла. Газована вода зробила котлети пористими і соковитими.
Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.uа",
Також Знай.ua писав, Ось який секрет потрібно положити в фарш, що б котлети були соковитими.