У п'ятницю, 17 липня, на територію України повернеться пекельна спека. При цьому на Заході країни пройдуть дощі з грозами, температура повітря там буде набагато комфортнішою.

Прогноз Укргідрометцентру на 17 липня

Як повідомляють синоптики Укргідрометцентру, в п'ятницю дощі з грозами все ще йтимуть у західних регіонах. Температура знизиться до +23 градусів, а вночі потеплішає у порівнянні з попереднім днем – до +15 градусів. На решті території України сухо і тепло.

На півночі країни без опадів. Повітря прогріється до +27 градусів, нічна складе +14 – +16.

погода в Україні, фото pxhere
погода в Україні, фото pxhere

У східних областях буде сонячна погода. Вдень стовпчики термометрів піднімуться до +28 градуси, а вночі температура знизиться до +15. На півдні без опадів і спекотно. Вдень температура повітря складе +30 градусів, вночі до 18 тепла.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

У Києві 15 липня пройде без дощів. Зранку буде хмарно, але в другій половині безхмарно. Вдень температура повітря в столиці підніметься до +26 градусів. Вночі буде близько 15 градусів тепла.

погода на 17 липня, скріншот з сайту Укргідрометцентр

Народний прогноз погоди в Україні

17 липня відзначається день пам'яті святого благовірного великого князя Андрія Боголюбського. У минулі часи дивились, чи немає жовтого листя на деревах, якщо є, то осінь рано настане. Цей день визначав погоду 11 серпня.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке ставатиме сильнішим і сильнішим.

Як повідомляв портал Знай.uа, у серпні прийде справжня літня погода з гарячими температурами. Такий прогноз погоди на це літо склав народний синоптик Леонід Горбань.

Також портал Знай.uа писав, коли літо "пектиме" по повній – синоптик назвав найспекотніший місяць 2020 року.