Доволі курйозний та унікальний випадок стався з міністром оборони Молдови. Так, Олександр Пинзарь просто на військових навчаннях отримав ляща, а точніше спіймав рибу, яка сама стрибнула у відкритий люк БТР, коли той їхав у ньому.

Відповідний відеоролик з цим він оприлюднив на власній Facebook-сторінці.

Ще на початку липня міністр оборони республіки Молдова Олександр Пинзарь побував з інспекцією на полігоні в селі Бульбоака, де перевірив роботу бронетанкових частин і прокатався на БТР.

Щоправда, запам'ятався цей день для міністра не лише інспекцією, а й подією, яка сталася під час самої поїздки. Так, коли останній мчав у бойовій машині з відкритим люком, аби, мабуть, краще розгледіти дорогу, він спіймав ляща - рибина буквально сама стрибнула чиновнику в руки.

Скріншот з відео

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Правда, вона злегка промахнулася і, пролетівши повз здивованого міністра оборони, пірнула в люк. І варто зауважити, що видовище вийшло красивим і епічним.

"Друзі, сьогодні я ділюся з вами моментом, який приємно здивував мене, це було несподівано, навіть смішно Зізнаюся, що я не великий шанувальник риболовлі, але я бажаю всім рибалкам такий же удачі, яка дісталася мені, коли я навіть не очікував цього", - написав він, оприлюднивши ролики.

За кілька днів відео встигли оцінити сотні глядачів, а сам ролик почав подорожувати мережею. Водночас, не усі повірили, що все, що відбулося, було чистою випадковістю і позмагалися в дотепності.Також один з користувачів впізнав в рибі товстолобика, додавши, що стрибки з води - це просто їх дивна звичка.

Prieteni, astăzi împart cu voi un moment care m-a surprins plăcut, neașteptat, amuzant chiar.🙂 Recunosc că nu sunt mare amator de pescuit, dar urez tuturor pescarilor să aibă noroc la pește exact cum am avut eu, când nici nu mă așteptam. Urmăriți momentul în video de mai jos și dacă vă place, distribuiți să ajungă la toți amatorii de pescuit.🙂 Baftă la pescuit tuturor pescarilor, astăzi e Ziua lor!

Geplaatst door Alexandru Pînzari op Zaterdag 11 juli 2020

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, 5 днів без сну і права на помилку: як наші воїни змагаються за звання найкращої групи спецпризначення

Як повідомляв Знай. ua, Путіна вже тіпає від Зеленського: "Обіцяв вирішити"

Також Знай. ua писав, Резніков спрогнозував повернення Донбасу: "Займе мінімум 25 років"