Сире і дощове літо надало українцям невеликий перепочинок, однак, судячи з усього, задоволення закінчується. Як повідомляє синоптик Наталія Діденко, українцям пора знову діставати парасольки. Найближчим часом нашу країну чекає нова порція сильних злив. Також висока ймовірність грози, місцями можливо навіть випадання граду.

Особливо слід побоюватися дощів жителям східної України. Тут ймовірність злив максимально висока. Також дуже ймовірно випадання великої кількості опадів у північній частині нашої країни. Грозовий фронт також торкнеться території Вінницької та Черкаської області.

Решта території України поки що можуть не переживати, тут ймовірність навіть періодичних дощів досить низька. У тому числі може бути спокійний і багатостраждальний захід. Тут також не очікується серйозних опадів, в тому числі і в горах.
Температура повітря в більшості регіонів також буде достатньо комфортною, однак місцями може бути і спека. У західних областях повітря прогріється до 21-24 градусів вище нуля, а в інших областях нашої країни температура буде на рівні 25-29 градусів тепла.
Що стосується погоди в столиці, вона буде сонячною практично весь день, хоча в другій половині дня в деяких районах може пройти дощ з грозою. Температура буде на рівні 25-27 градусів вище нуля.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Карпати накрили смерчі з градом, страшніше потопу, українці в жаху.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Нагадаємо, погода в Україні покаже, що таке глобальне потепління синоптики розповіли, якою буде осінь і зима 2020.

Глобальне потепління вже відчувають жителі по всій планеті.. Після безсніжною і теплої зими в Україні було незвично спекотне літо, яке, за прогнозами синоптиків, триватиме на місяць довше покладеного.

Голова відділу агрометеорології Укргідрометцентру Тетяна Адаменко розповіла, осінь і зима цього року знову будуть теплими, а метеорологічне літо триватиме додатковий місяць.

Метеоролог оцінила шанси на те, що в Україну в 2020 році зможе прийти метеорологічна зима все менше 10%.

Як повідомляв Знай. ua, у Запоріжжі "помер" унікальний водоспад.

Також Знай. ua писав, що стихія одягне дніпрян пуховики, справжня зима в розпал липня.