Влади Російської Федерації почали раптову перевірку військ у Південному і Західному військових округах, ВДВ і морської піхоти Північного і Тихоокеанського флотів. Варто зазначити, що російський Західний військовий округ охоплює і частина території, де проходить східна межа України, а Південний – Крим, повідомляє ТАСС.

Так, стало відомо, що Путін і військове начальство Російської Федерації залучили до раптової перевірки понад 150 тисяч осіб особового складу та ще 27 тисяч одиниць техніки та озброєння. Крім того, перевіряється 414 літальних апаратів, 106 кораблів і суден забезпечення. Мета цієї перевірки полягає нібито в тім, щоб "оцінити здатність військ забезпечити безпеку на південному заході Росії", а також для підготовки до навчання "Кавказ-2020". Міністр оборони Росії Сергій Шойгу заявив, що в ході раптової перевірки передбачено проведення 56 тактичних навчань.

Володимир Путін, фото з відкритих джерел
Володимир Путін, фото з відкритих джерел

До речі, військове командування Російської Федерації раніше проводив масштабні перевірки в так званих "ЛНР" і "ДНР" на початку березня, але незабаром перевірка знову очікується на окупованих територіях України. Представники Кремля зловили кадрових російських військових на масштабних розкраданнях. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Головного управління розвідки, передає Міноборони України.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нагадаємо, за даними штабу Операції Об'єднаних сил, на Донбасі російські окупанти масово гинуть від передозування наркотиками, а також часто здійснюють самогубство просто на очах інших бойовиків.

Як повідомляв портал Знай.uа, у вівторок, 14 липня, на Донеччині поблизу Новомихайлівки, збройні формування Російської Федерації застосували протитанковий ракетний комплекс "Фагот".

Також портал Знай.uа писав, що Служба безпеки затримала в Києві громадянина України, який займався керівників самопроголошеної "ДНР".