В Донецькій області правоохоронці викрили жінку, яка намагалася вбити свого колишнього чоловіка "чужими руками". Так, остання вирішила заплатити 800 доларів кілеру, який і мав втопити жертву в ставку та "переоформити" квартиру вбитого на неї.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Донецької області.

Як відзначається, "замовити" свого колишнього коханого намагалася 61-річна жителька Костянтинівки, пропонуючи за це 800 доларів США. Щоправда, здійснити задумане зловмисниці не вдалося, адже правоохоронці завчасно дізналися про даний злочин та інсценували смерть потерпілого.

"Зловмисниця передала кілеру фото жертви, завдаток у розмірі 4500 гривень і довіреність на продаж квартири, яку потерпілий мав підписати. За планом підозрюваної, вбивство мало виглядати як нещасний випадок на воді, якщо тіло колись знайдуть, адже чоловік є людиною з інвалідністю", - йдеться в повідомленні.

В результаті поліція з використанням заходів конспірації провела інсценування злочину. Так, 57-річний потерпілий оформив папери, за якими нерухомість переходила в розпорядження колишньої дружини, та зіграв роль жертви, під контролем поліцейських пірнувши у водойму.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Фото нібито вбитого чоловіка

Після цього зловмисницю було затримано при передачі другої частини винагороди в сумі 600 доларів.

У ході обшуків у неї вилучено фотографії "вбитого", які кілер надав як доказ виконання завдання, паспорт потерпілого, а також підписані документи на житло і ключі від квартири.

Гроші за смерть чоловіка

Наразі фігурантці інкримінують ч.1 ст.14, ч.3 ст.27, п.6,11 ч.2 ст. 115 Кримінального кодексу України (готування замовного вбивства). Їй загрожує до 15 років позбавлення волі або довічне позбавлення волі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на Тернопільщині шукають винного у ДТП з вагітною – народжувати доведеться в травматології

Як повідомляв портал Знай.uа, у Львівській області блискавка потрапила в жінку через розетку.

Також Знай.uа писав, що в Залізному Порту дельфін вразив туристів видовищними трюками вистрибував з води