Колишній міністр культури і народний депутат, відома співачка Оксана Білозір привітала українських військових, ветеранів Афганської війни, тих, хто і сьогодні захищає країну від путінських бойовиків. Оксана Білозір опублікувала фотографію, на якій її сфотографували з мужніми воїнами.

Про це написала Оксана Білозір в соціальній мережі Facebook.

Публікація Оксани Білозір, скріншот: Facebook
Публікація Оксани Білозір, скріншот: Facebook

"Дорогі мої побратими — афганці - з Днем Миротворця! Дякую за Честь і Гідність! Дякую за неоціненний внесок вашої присутності в нашій війні на Донбасі... з обох сторін... Обіймаю кожного з вас і бажаю здоров'я!", - написала Оксана Білозір.

Також варто нагадати нашим читачам, що в травні 2020 року київський суд заарештував будівництво багатоповерхового будинку на земельній ділянці, яку було виділено співачці, екснардепці Оксані Білозір. Гучний скандал, фігурантом якого стала Оксана Білозір, пов'язаний з незаконним будівництвом багатоповерхового житлового будинку в Києві на вул. Мирній, 2/1 - на ділянці, що належить екснардепці.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Оксана Білозір, скріншот: YouTube
Оксана Білозір, скріншот: YouTube

Серед засновників компанії ЖБК "Зелений замок", яка є замовником будівництва, є син співачки Ярослав Недзельський і колишня помічниця депутата Мар'яна Грабинська. Прокуратура здобула докази про порушення цільового призначення земельної ділянки (тільки садибна забудова), про обмеження в 4 поверхи, а також про необхідність затвердження проєкту в департаменті культури та Міністерства культури і ін. Натомість представник забудовника заявив у суді, що жодного порушення поверховості будівлі немає - будинок має 4 поверхи "а все що вище - антресоль".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Львові прощаються з легендою української музики Мирославом Скориком, море квітів і сліз - пішов геній. 1 червня, на 82-му році життя помер український композитор і музикознавець, основоположник української естрадної пісні Мирослав Скорик.

Як повідомляв Знай.uа ексглава Мінкульту Білозір заявила, що її отруїли в Кабміні – "Я не могла ходити". Колишня глава Мінкульту Оксана Білозір відверто розповіла про той періоді, коли вона була народним депутатом і про те, як їй довелося лікуватися після отруєння. Вона зізналася, що очікувала набагато більшого від роботи в міністерстві.

Знай.uа писав, побили до смерті за висловлювання про мову — що сталося на похороні легендарного композитора Білозіра. Варто нагадати, що 20 років тому у Львові пройшов масштабний похорон відомого українського композитора Ігоря Білозіра, який загинув після конфлікту в кафе "Імператорська кава".